Het Geheim van de Knuffeloase

 

In onze kindervoorstelling nemen de 2 knuffels Grijsie en Bruintie het publiek mee naar het bos, hun tweede thuis. Ze zijn er komen wonen, met miljoenen knuffels uit de hele wereld! Een prachtige plek, maar toch is er iets wat niet helemaal klopt. En wat dat is..? Het geheim van knuffel Oase!

 

De Knuffeloase in Quarantaine

 

Hoe is het om als knuffel in quarantaine te zijn? 'Het is wel een stuk gezelliger, nu iedereen veel thuis is.' In 2017 ging de voorstelling in premiere op Vuurol en sindsdien zijn de knuffels op verschillende festivals en campings gesignaleerd.

In deze tijden kunnen ze helaas niet op tournee, want ook knuffels mogen niet zomaar met iedereen knuffelen... Maar gelukkig nog wel thuis!

Dus speciaal voor de thuisblijvers hebben we het lied 'De Knuffeloase' aangepast en opgenomen. Pak je knuffel erbij, zing mee en knuffel erop los!

Zie hieronder een impressie van de verschillende projecten.

Gluren bij de Buren, teambuildings, begeleider europese projecten, liedje op maat, actrices videoclip, tapdance crew o.a in Barcelona, Poppentheater, Kleinkunstfinale 2013 (winnaar Publieksprijs), drama workshops leraren in opleiding HU, forumtheater, bodypercussie, improtheater en liedje op maat