Liedje op Maat

U vraagt Wij spelen

Het magische moment

Graag willen we je helpen om je feest, evenement of bijeenkomst creactief in te vullen. Met een liedje op maat ben je verzekerd van een 2vallig moment, een samenkomst van het 'wij' gevoel, en een verbindende factor in elke ontmoeting.  

 

Hoe gaan we te werk?

Van tevoren (of gedurende het evenement) vragen we informatie over de persoon in kwestie, degene die jarig is bijvoorbeeld, of we onderzoeken de missie statement van het bedrijf en worden verschillende medewerkers/feestvierders uitgehoord. Met deze input maken we vervolgens een toepasselijk liedje op piano of gitaar en geven we er een 2vallige draai aan. 

 

I.v.m Corona is het mogelijk dat wij langskomen en op straat het lied performen (in Utrecht en omstreken) of dat we het lied opnemen en naar je toe sturen!

 


Verjaardag

Is je broer jarig, of je partner? Zijn uw schoonouders 50 jaar getrouwd en ben je opzoek naar een aangename verrassing? Gewoon op maat en niets is te gek, een liedje kan altijd even tussendoor...

Bedrijfsfeest

Een lezing opleuken of genieten van de verfrissende kijk op de dagelijkse beslommeringen op de werkvloer? 2vallig kan je werknemers een momentje gunnen van vertrouwen en teamgeest. 

Presentatie

2vallig is ook spontaan en enthousiast als presentatieduo van shows en evenementen. Kom ook goed voor de dag door ons (of één van ons) als dagvoorzitters uit te nodigen. Graag kijken we met u mee waar de behoefte ligt.